Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Glasvezelklamboe
Evenementen
Neem contact met ons op
86-318-3731677
Contact opnemen

Glasvezelklamboe

2019-03-25

Latest company news about Glasvezelklamboe

Glasvezelklamboe

 

De versnellende die mugdreiging samen met gevaren voor de gezondheid door hen worden gecreeerd heeft het voor individuen verplicht gemaakt om efficiënte mug afstotende oplossingen te zoeken. Er zijn talrijke soorten producten verkrijgbaar van de markt, maar de meesten van hen kunnen strenge gezondheidsgevaren opleveren. Wij, daarom, stellen aan onze getaxeerde klanten met volledig veilig en efficiënt met onze Glasvezelklamboes voor.

Dit zijn het insectscherm met premierang pvc-Met een laag bedekt fiberglas wordt vervaardigd dat ook gebruikers van schadelijke UVstralingen die beschermt. Met een treksterkte gelijkwaardig aan metaaldraad van gelijkaardige afmeting, is het één van de langdurige en hoog-uitvoert opleverende momenteel beschikbare oplossingen.

U kunt deze Netten helpen van ons in verschillende kleuren, grootte, en patronen. Deze netten zijn aanpasbaar aan veranderingen en daarom kunnen wij u van producten voorzien die zich het best uw vereisten richt. Of u bescherming slechts tegen muggen zoekt of u ook wenst om uw die gebouwen van schade te beschermen door vogels wordt veroorzaakt, kunnen wij u van de beste oplossingen en de hulp voor dit uiteindelijk voorzien.

 

Eigenschappen van Glasvezelklamboes

 

• Veilig en Zacht – als u bang bent dat deze netten uw huid kunnen berokkenen, dan u niet moet. Het is omdat de netten met het gebruik van de geavanceerde technologie worden bewerkt van de staat van kunst die zijn algemene bouw robuust maar toch op huid zacht maakt. Deze netten of schermen zijn volledig veilig op huid en leiden niet tot om het even welk onaangenaam resultaat.

 

• Corrosie en Waterweerstand – Een andere uitstekende eigenschap van deze netten is dat zij niet aantasten zelfs daarna lange jaren van gebruik krijgen. De netten zijn waterdicht en bijgevolg scheuren niet ook van. Zij zijn hoogst functionele elementen die langdurige bruikbaarheid aan gebruikers leveren.

 

• Taai en duurzaam – aangezien wij onze klamboes door pvc met een laag bedekt fiberglasgaren chemisch samen te persen vervaardigen, zodat bezitten de resulterende het schermbladen uitstekende hardheid en duurzaamheid. Zij bieden effectief adequate bescherming over een uitgebreide levensduur aan.

 

• Gestabiliseerd UV – de schermen worden gemaakt met UV gestabiliseerde polymeren. Om deze reden, bieden zij volledige bescherming tegen UVdiestralen en schade door het wordt veroorzaakt.

 

• Gemakkelijk onderhoud – de netten zijn niet alleen gemakkelijk te installeren maar zijn ook zeer geschikt te handhaven. Deze kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt, niet worden beschadigd, en bieden briljante prestaties tegen allerlei muggen en insecten aan. U, daarom, moet niet veel geld besteden zodra u deze netten geïnstalleerd krijgt.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Scherm van het glasvezelinsect Auteursrecht © 2019-2024 fiber-glassscreen.com . Alle rechten voorbehoudena.