Bericht versturen
Thuis >

Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd. Profiel van het bedrijf

Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd.
Over ons
Neem contact met ons op
86-318-3731677
Contact opnemen
Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd.
Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd.
Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd.
Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd.
Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd.
Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd.
Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd.
Bedrijfsgegevens

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

soort onderneming:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper

Merken:

HUILI

Nr van Werknemers:

100~200

Jaarlijkse verkoop:

100000-5000000

Oprichtingsjaar:

2008

Exportp.c.:

80% - 90%

Inleiding

De Glasvezelco. van Huili van de Wuqiangprovincie, Ltd het het insectscherm van de opbrengsglasvezel, glasvezelnetwerk, polyester/glasvezel plooide netwerk, enz.China Wuqiang County Huili Fiberglass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

    

Service

1.Q: Kunt u een stuk van steekproef voor ons aanbieden?

A: om onze eerlijkheid voor te stellen kunnen wij vrije steekproeven voor u aanbieden, maar de internationale uitdrukkelijke lasten vereisen aan vooraf bevonden door u.

Als u argee met dat, gelieve uw Koeriersrekening aanbiedt of de vracht vooraf naar onze rekening over te brengen. wanneer wij het geld krijgen, zullen wij de steekproeven in een keer verzenden.

 

2.Q: Bent u een fabrikantenoa handelsmaatschappij?

A: Wij zijn fabriek, in Wuqiang-Provincie, Hengshui-Stad, Hebei-Provincie, China.Welcome wordt gevestigd u onze fabriek die op om het even welk ogenblik bezoekt!

 

3.Q: Kon ik een korting krijgen?

A: Als uw hoeveelheid meer dan onze MOQ is, kunnen wij goede korting volgens uw nauwkeurige hoeveelheid aanbieden. wij kunnen ervoor zorgen dat onze die prijs in de markt op goede kwaliteit wordt gebaseerd zeer concurrerend is.

 

4.Q: Kunt u de productie op tijd beëindigen?

A: Ja, wij meer dan 100 reeksen wevende machines, hebben sterke ablility hebben om uw producten op tijd te beëindigen.

 

5.Q: Hoe ongeveer uw levertijd?

A: Volgens uw nauwkeurige hoeveelheid, maar wij zullen uw goederen ZO VLUG MOGELIJK leveren.

Geschiedenis

   De glasvezelco. Ltd van Huili van de Wuqiangprovincie, werd opgericht in 2008, en werd gevestigd in wuqiangprovincie, hengshui, hebei China. Heb de ervaring van meer dan 10 jaar in het maken van glasvezelproducten. Wij kunnen het scherm van het glasvezelinsect, glasvezelnetwerk, glasvezelgaren, glasvezeldoek, enz. maken.

Ons team

    Wij hebben meer dan 150 werknemers. Met inbegrip van 10 technische personeel. Wij hebben ons eigen geavanceerd productiemateriaal, 8 reeksen van pvc-de productielijn van het glasvezelgaren, 100 reeksen geweven machines. De output van het scherm van het glasvezelinsect bij 270, 000 vierkante meters per maand, glasvezelgaren bij 1800 metrische tonnen per maand, hebben wij onze producten aan binnenlandse en internationale markt verkocht.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Scherm van het glasvezelinsect Auteursrecht © 2019-2024 fiber-glassscreen.com . Alle rechten voorbehoudena.